Binnendeuren met onzichtbare scharnieren

Moderne binnendeuren op maat met onzichtbare scharnieren

Moderne witte binnendeur met onzichtbare scharnieren en een inbouwomlijsting.

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn dus uitgerust met onzichtbare scharnieren, die steeds in de omlijsting bevestigd worden, waardoor de deur naar wens van scharnierzijde uitwisselbaar blijft. Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen zodat alle technieken daadwerkelijk onzichtbaar ingebouwd zijn. De onzichtbare scharnieren met “comfort”sluiting zijn multifunctioneel: een ingebouwde deurstop op 90°, hoogte- en diepteregeling van het deurblad t.o.v. de sluittechniek en een ingebouwde vergrendel functie op 90° in geopende stand. De onzichtbare scharnieren kunnen dus zowel links als rechts bevestigd worden en continue aangepast worden indien nodig bij een bestemmingswijziging. Zoals u op de foto’s kan zien is er in tegenstelling tot andere “onzichtbare scharnier” systemen niets zichtbaar bij een geopende deur!

Binnendeuren zonder omlijsting met onzichtbare scharnieren.

Sinds 1995 bestudeert deze visionaire deurfabrikant álle kenmerken die watdanook met het concept ‘binnendeur’ te maken hebben. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woning, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om aan binnendeuren extra aandacht aan te besteden.

Moderne binnendeuren met onzichtbare scharnieren op maat gemaakt.

Aandacht gaat hierbij vooral naar onderhoudsvrije materialen als geanodiseerd aluminium, 3mm Resopal Massiv HPL, glas en roestvrij staal. Naar discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat. Naar tochtpreventie. Naar thermische en akoestische afscherming. Naar privacy. Naar veiligheidsaspecten als een vingerpletbeveiliging voor kinderen…

Onzichtbare scharnieren voor binnendeuren met kindervinger beveiliging.

Elke moderne binnendeur met onzichtbare scharnieren van Anyway Doors wordt volledig op maat vervaardigd, zowel qua maatvoering als in effectieve samenstelling. Deze deuren zijn ontwikkeld met een modulaire insteek. Denk hierbij aan een continue aanpasbare draairichting en scharnierzijde. U kan de deur desgewenst in beide richtingen openen (2-way) of de deur begrenzen in 1 draairichting (1-way). Dit is met de unieke sluittechniek eenvoudig te wijzigen. Het gepatenteerde sluitsysteem rondom de deur garandeert een goede akoestische en thermische afsluiting. De scharnieren zitten verankerd in de omlijsting waardoor u de deur zowel links als rechts kan bevestigen.

Witte deur zonder zichtbare omlijsting.

Aangezien alle binnendeuren in België op maat gemaakt worden, voorzien wij zowel de opmeting als montage doorheen de Benelux door eigen vakmensen.

Hoge witte binnendeuren met onzichtbare scharnieren en omlijsting.

6de productgeneratie moderne binnendeuren

  • Onzichtbare scharnieren met geïntegreerde comfortsluiting
  • Vernieuwd deurblad met 3mm Resopal Massiv als eindafwerking ( = schildervrij / krasbestendig / onderhoudsvriendelijk )
  • Nieuwe aluminiumkleurige sluitprofielen
  • Nieuwe inbouwgrepen
  • Ingebouwde ventilatie