Zwevende trappen

 Zwevende Corian trap op maat

Zwevende trap op maat – Genico

Een zwevende trap blijft tot de verbeelding spreken omdat de zwevende treden inderdaad lijken te balanceren in de open ruimte. Dergelijke moderne trap creëert een licht en ruimtelijk effect in uw interieur. Genico garandeert een uitvoering volgens de regels der kunst zodat een uiterst stabiele trap uw vlotte doorloop naar hogere sferen garandeert…

Het grootste voordeel van de “Wallclimber” is de montage na de pleisterwerken, zodat er vooraf geen constructie dient voorzien te worden! Dit geeft u enorme vrijheid naar trapkeuze toe aangezien het systeem op hetzelfde moment als een normale trap voorzien wordt.

Zwevende trap met houten en corian treden

Zwevende design trap - Genico Wallclimber

Deze exclusieve zwevende trap is slechts 45mm dik en uiterst stabiel! De vederlicht ogende trede heeft een individuele draagkracht van 300kg. Deze zwevende design trap wordt naar keuze afgewerkt in Corian, brut staal, geselecteerd hout of volledig in glas waardoor hij zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast is. Corian wordt in de massa gekleurd en naadloos verwerkt voor een uniforme, kleurvaste trede. De trap kan in diverse wanden bevestigd worden, met een minimum dikte van 14cm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snelbouw, een betonmuur of betonsteen. Er wordt geen bevestigingsysteem in de muur ingebouwd waardoor de trap in elke afgewerkte situatie na het pleisteren geplaatst kan worden. Wij adviseren pas te schilderen na het monteren van de trap.

Zwarte zwevende trap Genico Wallclimber

Zwevende stalen trap.

Een volledig zwarte zwevende trap op maat met brut stalen treden. De stalen treden worden bovenop de afgewerkte muur geplaatst in de eindafwerking van uw woning. Brut staal is onderhoudsvriendelijk en kleurvast omdat het niet gelakt of vernist is.