Design trap Corian

Design trap in Corian van Genico

Design trappen in Corian – Genico

Op zoek naar de ultieme design trap als Eyecatcher in uw interieur, dan bieden de Corian trappen van Genico vast een aardig startpunt! De innovatieve fabrikant was één van de absolute pioniers op vlak van Corian verwerking in trappen.

Corian® is een Solid Surface materiaal dat naadloos verlijmd kan worden waardoor u een prachtige trap verkrijgt zonder zichtbare naden of randen. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk waardoor de trap gerust dagelijks belopen kan worden met normale schoenen. Een onfortuinlijke kras kan indien nodig geretoucheerd worden omdat het materiaal geschuurd kan worden. 

Moderne Corian bloktrap van Genico

Eindeloze mogelijkheden met Corian...

Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden met Corian. Onderstaand vindt u een greep uit de mogelijkheden in de fotogalerij. Een strakke bloktrap, een zwevende trap of zelfs een volledige draaitrap behoren tot de mogelijkheden. Ook een bestaande trap kan eventueel bekleed worden met Corian. Informeer achter de mogelijkheden, het zal u aangenaam verassen. Alle trappen worden steeds volledig op maat gemaakt.

Corian trappen in de toonzaal van Anyway Doors Massenhoven

Ontdek het ruime gamma mogelijkheden

In Massenhoven exposeert Anyway Doors enkele Corian trapvoorbeelden van Genico. O.a. de grote trap centraal in de toonzaal is een combinatie van gelakt staal met Corian treden. Er staan ook nog 2 andere voorbeelden waaronder een Pure White en een zwevende versie. Onze interieuradviseurs begeleiden u graag in de keuze van uw trap qua type, materialen en afwerkingen. Na uw bezoek sturen wij uw offertevraag rechtstreeks door aan Genico die zelf te Ruislede gevestigd zijn. Zij werken een gedetailleerde offerte uit en contacteren u bij vragen. De showroom en medewerkers te Massenhoven fungeren louter als initieel contact. Bij bestelling wordt alles overgedragen aan de ervaren vakmensen van Genico zodat u op de juiste expertise kan rekenen voor de opmeting en montage van uw trap.